catering vip teltudlejning

FORKÆL GÆSTERNE MED

CATERING FRA VIP TELTUDLEJNING

EGEN RESTAURANT & ALT FRA ÈT STED

madudafhuset
vip_catering

ALT KAN LADE SIG GØRE

/BUFFET

/A LA CARTE

/GRILLFEST

/HELSTEGT PATTEGRIS

CATERING FRA EGEN RESTAURANT

7 grunde til catering fra VIP Teltudlejning

 • Catering fra egen restaurant

 • Alt fra ét sted / 1 kontaktperson

 • Rigelige mængder og god kvalitet

 • Tilberedt af veluddannede kokke

 • Økologisk kød og grønt

 • Ægte madglæde og passion

 • Restaurant oplevelse for dine gæster

Med vores catering koncept tager vores køkkenchef udgangspunkt i hvem jeres gæster er, og derved sammensætter vi en udsøgt og varieret menu der imødekommer alle. Retterne udvælges efter sæsonens råvarer, uden at gå på kompromis med kvaliteten og smagsoplevelsen.

Vi har økologien i fokus når vi udvælger de bedste råvarer til vores køkken. Vi ved hvor kødet kommer fra og kan stå inde for den gode kvalitet og smag i vores catering. Alle grøntsager er afhentet direkte fra Grønttorvet eller hos lokale leverandører. Vi har egen rygeovn hvori der varm- og koldryges alt fra fisk og fjerkræ til oksekød og ost. Vi kan ligeledes arrangere alt fra det enkle kaffebord til den store kagebuffet.

VIP Teltudlejning kan tilbyde kvalitetsvine i mange priskategorier. Vi henter udvalget fra restaurant Kokken & Tyren i Ringsted, som har en vinkælder fyldt med smagsoplevelser i særklasse. På de velassorterede hylder findes rødvine, hvidvine, dessertvine, champagne, god cognac, rom og likører samt portvine.

Tuborg og Tuborg Classic tilbydes på fustage, ligesom diverse flaskevand. Desuden har vi en del specielle øl på flasker. Du kan f.eks. tilbyde gæsterne en storartet Belgisk øl – eller måske en dejlig Budweiser. Specielle ønsker kan imødekommes.

blank

Vores catering koncept udføres af vores egen restaurant RESTAURANT KOKKEN & TYREN. Med catering fra VIP Teltudlejning får du en ægte gourmet restaurant oplevelse da vi også ejer vores egen restaurant, beliggende i Ringsted. Med løsning fra VIP Teltudlejning kan du få festtelt, serviceudlejning og catering fra én leverandør. Et unikt koncept som du kun finder et sted i Danmark.

 

Direktør Michael Hørlyck er oprindeligt uddannet kok og er indehaver af restaurant kokken og tyren. Så bestiller du catering fra VIP Teltudlejning får du catering af gourmet restaurant kvalitet.

SE UDVALGTE MENUER HER

Tyrens Favorit

Tyrens Favorit er indbydende menu til din fest. Vores favorit. Se mere her.

Den Populære

Den populære buffet til f.eks bryllup, konfirmation. Se mere her.

Direktøren

Direktøren er en receptionsmenu. Det populære valg. Se mere her

Den Uformelle

Den uformelle er klassisk buffet til festen til god pris. Se mere her

Natmad

Natmad til din fest. Vælg mellem 4 forskellige lækre retter. Se mere her

Den Luksuriøse

Den luksoriøse er en buffet til f.eks bryllup eller konfirmation. Se mere her

Tapas

Tapas til festen er en af vores specialer og et populært valg. Se mere her

Meat lovers

Meat Lovers er en unik menu til f.eks bryllup eller konfirmation. Se mere her

Helstegt pattegris

Prøv helstegt pattegris til din næste fest og dine gæster vil få en uforglemmelig oplevelse.

MØD KOKKENE

 • Michael Hørlyck
  Michael Hørlyck Direktør & køkkenchef

  Michael Hørlyck er direktør for VIP Teltudlejning og indehaver af restaurant kokken & tyren. Michael har bl.a. stået i lære hos Nikolaj Kirk. Efter svendeprøve med bronzemedalje, fulgte han som udlært kok, med Nikolaj til Formel B på Vesterbro. Senere er det blevet til tjanser på det ambitiøse VB Square, Kommandanten og La Petite Bourgogne. Michael har massiv erfaring i totalløsninger til fest og brænder for at lave unikke fester og events for virksomheder og private

 • Lucas Lang
  Lucas Lang Kok & teltopsætter

  Lucas Lang er uddannet kok. Han har stået i lære hos restaurant kokken & tyren og dermed udlært af Michael Hørlyck. Lucas har de seneste 3 år stået fået massevis af arrangementer ud af huset og sætter en dyd i at gæsterne får en unik madoplevelse, hver gang! Lucas sætter ligeledes telte op for VIP teltudlejning og har dermed stor erfaring inden for fester og totalløsninger.

 • Thomas Von Appen
  Thomas Von Appen Kok

  Thomas Von Appen er oprindeligt udlært bager. Han er senere blevet udlært kok og har stået i lære hos restaurant kokken & tyren. Til daglig arbejder Thomas som køkkenchef hos kokken & tyren. Thomas har stor erfaring med catering og kan skabe en super lækker oplevelse for dine gæster.

CATERING TIL FESTEN

blank

BUFFET

Ønsker du et komplet arrangement, kan vores restaurant tilbyde en lækker varieret gourmetbuffet sammensat efter årstidens råvarer. Vi sørger for at den er sammensat således at der er noget for enhver smag og kan tilbyde retter der imødekommer flere forskellige kulturer.  Vælg f.eks mellem buffet med 4, 5 eller 6 retter – men vi kan naturligvis lave flere efter ønske. Vi leverer catering til alle typer arrangementer lige fra reception til grisefest.

blank

MADOPLEVELSE

Med en catering løsning fra VIP Teltudlejning, kan du give dine gæster en sand madoplevelse til festen. Vores køkken leverer catering med ægte madglæde og kærlighed bag enhver menu. Vores kokke er højt uddannet og sætter en ære i at levere mad der tiltaler alle sanser. Vi leverer alt fra a la carte til helstegt pattegris og du vælger selv om du vil have vores kok ud eller du blot vil have maden leveret. Alt kan lade sig gøre. Ring og hør nærmere om catering.

blank

GRILL

Få f.eks helstegt pattegris som er et af vores absolutte specialer. Vi griller gerne hele året – og sammensætter en lækker grillbuffet i forbindelse med arrangementer med helstegt pattegris. Vi anvender kun kød og grønt af højeste kvalitet og hjælper også gerne til med anretning og servering. Så om I er 20, 40 eller 70 mennesker, spiller ingen rolle: Vi har grill, kød og kokke nok til selv de allerstørste firmaarrangementer, ligesom vi gerne hjælper med leje af telte, borde og stole.

CATERING TIL FESTEN? SE MERE PÅ

FÅ UNIK MENU

I samarbejde med vores køkkenchef og med udgangspunkt i hvem jeres gæster er, sammensætter vi en udsøgt og varieret menu der imødekommer alle. Retterne udvælges efter sæsonens råvarer. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og smagsoplevelsen, sikrer vi os at den menu der vælges også vil kunne fungere i praksis. Vi har økologien i fokus når vi udvælger de bedste råvarer til vores køkken. Vi ved hvor kødet kommer fra og kan stå inde for den gode kvalitet og smag. Alle grøntsager er afhentet direkte fra Grønttorvet eller hos lokale leverandører. Vi har egen rygeovn hvori der varm- og koldryges alt fra fisk og fjerkræ til oksekød og ost.

[bsf-info-box icon=”Defaults-glass” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#e06f0e” icon_animation=”rollIn” title=”START DIALOGEN I DAG” pos=”top”]

RING 70 20 51 01

mail@vip-teltudlejning.dk

[/bsf-info-box]
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.