LEJ JULEBOX, FADØL, SLUSHICE OG M.M.

Jukebox eller fadøl til festen? Hos VIP Teltudlejning kan du leje jukebox, slushice maskine og meget mere. Alt til festen kan arrangeres: Blød bar med loungemøbler, Slush ice maskine eller jukebox. Musikanlægget indeholder over 1.600 dansevenlige musiknumre fra 60′erne frem til i dag – og med et godt mix mellem engelsk og dansk. På jukebox findes også musik til spisning, anledningsmusik og speciel dansemusik.

Du finder også alt til din bar. Vi kan tilbyde diverse løsninger, så du kan få et hyggelig bar i festteltet. Lej et fadølsanlæg øl køb øllet igennem VIP Teltudlejning, så leverer vi det til festen. Du kan sammensætte løsninger med fadølsanlæg som du ønsker. Det er bare at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring med planlægning af events og underholdning. Vi hjælper gerne med forslag til underholdning. Slip for besværet med at leje musik og lej en jukebox. Husk børnene til festen. En slush ice maskine er et sikkert hit. Eller hvad med en soft ice maskine? Så tøv ikke med at kontakte os så hjælper vi dig med leje af god underholdning til festen. Se udvalg af jukebox, fadølsanlæg, slush ice maskine og m.m. herunder.

MESTERGRILL

SLUSHICE MASKINE

SLUSHICE

FADØLSANLÆG

FADØL

Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.