teltudlejning og festudlejningpris vip teltudlejningmadudafhuset

Konfirmation i festtelt

catering vip teltudlejning

Catering til konfirmation fra VIP Teltudlejning

Konfirmation i telt

Hold konfirmation i telt og få lige den fest der ønskes. VIP Teltudlejning hjælper dig til at skabe rammerne om den store  konfirmationsdag.

Hold konfirmation i et telt i haven og få lige den fest konfirmanden drømmer om. Med konfirmationsfest i telt bestemmer du selv rammerne og du kan giv dine gæster en ekstra oplevelse.

Mange tror det er et stort arbejde at holde konfirmation i telt, og der kan også være mange detaljer. Fordelen ved at holde festen i telt er at du får friheden til at holde præcis den konfirmation I ønsker. I bestemmer selv hvordan der ser ud, om det er en afslappet havefest eller mere højtideligt. Der er en frihed i, at der ikke står en tjener og tæller hver en genstand der drikkes, samt at festen kan fortsætte til i / konfirmanden ikke gider mere og slukker musikken.

Uanset hvilken type konfirmation i telt I ønsker jer, håber vi at den bliver alt det i drømmer om. Med en konfirmation i telt løsning fra VIP Teltudlejning vil du være i sikre hænder på konfirmandens store dag. Vi har stor erfaring med konfirmationer i alle størrelser og budgetter, og vi hjælper dig gerne med at sikre at der er tænkt på alle deltaljerne. For at sætte lidt tal på arrangerer vi faktisk over 100 konfirmationsfester hvert år.

Vores festtelte leveres altid rene og nyvasket, så dit telt er flot at se på.  Alle festtelte kan opbygges, ligesom du ønsker det. Et festtelt fra VIP Teltudlejning er konstrueret og opsat til at kunne holde til alt slags vejr. Siderne på et festtelt kan nemt tages af, hvis det skulle blive for varmt. Et festtelt kan også leveres med en varmekanon eller terrassevarmer, så du er sikret, at dine gæster ikke fryser.

blank

6 GODE GRUNDE til konfirmation i telt

  • DET ER JER DER BESTEMMER

  • I EGEN HAVE

  • INVITER SÅ MANGE I VIL

  • SKAB LIGE DEN STEMNING I ØNSKER

  • INDFLYDELSE PÅ PRIS – HVOR MEGET GØR I SELV

  • MULIGHED FOR ÉN LEVERANDØR

Konfirmation i telt

Festtelt · Borde og stole · Alt til baren · Jukebox · Catering · Rådgivning

Sådan kan det se ud

Se her et lille udsnit af billeder med festtelte fra VIP Teltudlejning. Telte fås både med hvid dug og gennemsigtig dug. Teltene er modulopbygget og kan blive så stort som du ønsker. Siderne kan nemt tages af og på. Se også et udpluk af vores udlejning af borde og stole samt andet tilbehør.

Få et tilbud på konfirmationen.

Lej festtelt til konfirmationen og få en skræddersyet løsning, der passer til din fest. Vi har over 10 års erfaring med konfirmationer og vi er din expert i totalløsninger.

​Kontakt VIP Teltudlejning på telefon 7020 5101, eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din konfirmationsfest.

[ccf_form id=”16341″]

Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.