EKSKLUSIVT OG ELEGANT

GENNEMSIGTIGE FESTTELT

Panorama telt

Nyd udsigten og lav festteltet ekstra eksklusivt med gennemsigt teltdug. Det skaber stemning og et naturligligt lys.

Lej et panorama telt og giv dine gæster en ekstra oplevelse. Modulbredden for partytelt kan leveres i 6, 9, 12 eller 15 meter og minimum teltlængde er den samme som modulbredden. Længden udvides med moduler af 3 meter efter behov. Med panorama telt fra VIP teltudlejning får du festtelte der skaber rammerne om din fest og du er sikret et partytelt der holder til alt slags vejr.

Et panorama telt er yderst velegnet til arrangementer som bryllupper, konfirmationer, receptioner, messer, fødselsdage, havefester og meget mere. Vores panorama telt leveres altid rene og nyvasket, så dit telt er flot at se på.  Alle gennemsigte festtelte kan opbygges, ligesom du ønsker det. Et panorama telt fra VIP Teltudlejning er konstrueret og opsat til at kunne holde til alt slags vejr. Siderne på et festtelt kan nemt tages af, hvis det skulle blive for varmt. Et festtelt kan også leveres med en varmekanon eller terrassevarmer, så du er sikret, at dine gæster ikke fryser.

bryllup_i_telt-1

VIP Teltudlejning har leveret festtelte igennem 20 år til bl.a.

Bryllup · konfirmation · Firmafester · barnedåb · events · Byfester

Sådan kan det se ud

Se her et lille udsnit af billeder med festtelte, der har gennemsigtig teltdug. Bliv inspireret og se hvordan gennemsigtig teltdug gør festteltet endnu mere elegant og eksklusivt.

Ønsker du runde borde, buffet, gavebord, scene til musik og plads til dans, skal du regne med 1,8-2 kvm. pr. pers. Et eksempel kan se således ud: 50 gæster x 1,8 kvm. = 90 kvm. partytelt.

Ved opsætning af festtelte og ved lægning af gulv, følger vi terrænet, men det anbefales at placere partyteltet på så plan en flade som muligt. Skal partyteltet placeres, hvor teltet ikke pløkkes i jorden, skal det fastsurres til betonklodser. Men det er noget, vi nok skal sørge for er i orden. Alle vores telte er certificeret.

Priserne er ekskl. transport og gulv. Vi leverer som udgangspunkt ikke telte uden gulv. Vil du vide mere om vores udvalg og kombinationer af telte, er du altid velkommen til at kontakte os ved at skrive i beskedformularen, sende en mail eller ringe til os.

lej_borde_stole

Få et tilbud på leje af panorama telt

Lej panorama telt til arrangementer og få en skræddersyet løsning, der passer til din fest. Vi har over 10 års erfaring med teltopsætning til alt lige fra barnedåb, byfester til store dyrskuer og festivaller landet over.

​Kontakt VIP Teltudlejning på telefon 7020 5101, eller brug vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om priser og størrelser på vores gennemsigtige festtelt.

Her kan du skrive hvad du har af ønsker og behov til festen. Ønsker du at leje telt? Mad til festen? Leje borde/ stole / duge osv. Og du kan skrive hvis du har nøgle spørgsmål.
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

0