Skal du snart holde fest?? Nu kan du vinde leje af en jukeboks til din næste fest!

Vi afholder i samarbejde med vores catering partner Kokken og tyren en lille konkurrence på facebook. Vi udlodder gratis leje af en jukebox til din næste fest. Så er der halloween fest, oktoberfest, julefrokost eller bare hyggefest, ja så har du nu chancen for at bidrage med en jukeboks fra Vip teltudlejing.

For hos VIP teltudlejning, kan du leje alt til festen! Her kan du leje alt fra jukebox – borde / stole – duge – slushice maskine, festtelt til det flotteste service du finder på markedet. Og naturligvis mad ud af huset lavet af de dygtige kokke fra Kokken og tyren. Du kan her se en video om alt til festen fra VIP teltudlejning.

Så altså.. Du kan nu vinde gratis leje af en jukeboks til din næste fest, blot ved at at gå ind på kokken og tyrens facebook side og kommentere til hvilken fest du godt gad at have en jukeboks! – nemt ik?

Præmien har en værdi af 2000 kr. – så sæt i gang og like og del hvis du kender én der snart skal holde fest. Vi offentliggører vinderen 28. okt på kokken og tyrens facebook side.

jukebox

Skal du snart holde fest?

Du kan leje alt fra smukt service til duge til jukebox hos vip teltudlejning. Så har du brug serviceudlejning ellers borde og stole til festen så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig!

[contact-form-7 id=”15795″]
Recent Posts
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

serviceudlejningpris teltudlejning