lej telt til messe

DIN EVENTPARTNER TIL

/FESTIVAL

/MESSER

/DYRSKUE

festtelt

EKSPERTER I SPECIAL LØSNINGER

LEJ TELT TIL EVENT / DYRSKUE / FESTIVAL / MESSE

Vip teltudlejning leverer teltløsninger til alle former for events. Så skal du bruge f.eks telt til din bod på en festival, hjælper vi dig eller dit firma med en løsning. Det er er nemt og hurtigt at leje et telt til events, messe, festival eller andet. Vi udfører specialløsninger til efter netop dit behov. I videoen her kan du se vores besøg på Ringsted Festival, hvor leverede event telte til flere forskellige løsninger. Du kan ligeledes klikke dig forbi vores youtubekanal og se flere videoer.

blank
blank

TELT TIL FESTIVAL

Vores telte er alsidige og kan leveres i nærmest alle størrelser. Vi har derfor også mulighed for at skræddersy præcis den løsning der passer til dig. Vi har tidligere leveret til eksempelvis Roskilde festivalen og Copenhagen Yoga festival. to events med meget forskellige behov. Vi har selvfølgelig også det tilbehør til teltet du må have brug for f.eks. borde/bænkesæt, lys, varme og alt i service. Vi er klar over at denne type bestilling kræver en god kommunikation, så tag kontakt til os og lad os få en snak om hvad du har brug for.

blank

TELT TIL MESSE

Står du og dit firma og skal planlægge en messestand, så kontakt os endelig, og hør om de muligheder vi har for at gøre din stand visuelt flot og brugbar. Vi ved at rammerne er med til at formidle et budskab om dit produkt. Vores pagodetelte er er flotte med et eksklusivt look, og holdt helt i hvid, så du har muligheden for at sætte dit præg. vi har selvfølgelig også det tilbehør du måtte have brug for, se vores flotte udvalg i borde og stole, eller hvad med et mere afslappet miljø med loungemøbler der inviterer til at komme ind og få en snak. Vi har allerede stor erfaring med messer og events og rådgiver dig gerne.

blank

TELT TIL DYRSKUE

Når du og dit firma skal planlægge en stand til et dyreskue, er der tit nogle meget individuelle behov at tage højde for, alt efter hvilket produkt i ønsker at sælge eller formidle. Vores telte er meget fleksible og kan opbygges på mange forskellige måder. Kontakt os med hvad du har brug for, og lad os komme med et bud på en løsning. Vores telte er hvide og enkle og er derfor en god baggrund for det du ønsker at præsentere. Vi har selvfølgelig hvad du måtte have brug for af tilbehør. Har du nogle helt særlige ønsker, så kontakt os endelig og lad os finde ud af om ikke det er noget vi kan hjælpe med.

TELTUDLEJNING TILPASSET  DIT EVENT / RING 70 20 51 01

FIRMAFEST EVENT?

De fleste firmaer har i løbet af året forskellige lejligheder der skal fejres. en firmafest er noget de fleste medarbejdere glæder sig til, og noget der bliver talt om i tiden efter.  Vi kan tilbyde jer rigtig gode rammer til jeres fest. Det er både hvis i ønsker en total løsning med telt, tilbehør og catering. Men også hvis i selv har stedet og bare mangler f.eks. maden eller stolene. Vi rådgiver selvfølgelig gerne, og hjælper med at planlægge hvad i hat brug for, for at gøre oplevelsen perfekt. Vi kan både levere til den eksklusive fest, med smuk opdækning og måske et lækkert loungeområde med bar, eller til den knap så formælle fest, hvor gæsterne spiser god mad ved vores borde/bænke sæt. Vi kommer selvfølgelig gerne ud og ser hvor i ønsker festen afholdt, så vi har et realistisk billede på hvad der skal til. I et større firma med mange medarbejdere, kan planlægningen af denne type fest virke uoverskuelig. Hvis i gerne vil have mere hjælp, så se hvad vi kan tilbyde som event partner, eller kontakt os og få en snak.

[icon_counter icon=”Defaults-thumbs-up2″ icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#e06f0e” flip_box_style=”advanced” box_border_style=”solid” box_border_size=”2″ box_border_color=”#a4a4a4″ box_border_color_back=”#a4a4a4″ block_title_front=”ALT KAN LADE SIG GØRE” block_desc_front=”Som din event og teltudlejer skaber vi en helt speciel løsning der er tilpasset efter dine behov ved arrangemenet. Vi leverer teltløsninger der impronerer, er funktionelle og holdbare. Vi sørger for op-og nedtagning af telte ved eventet. ” block_text_color=”#424542″ block_front_color=”#ffffff” block_title_back=”UNIK” block_desc_back=”Se vores galleri og få et indblik i hvordan vores telte ser ud.” block_back_text_color=”#ffffff” block_back_color=”#e06f0e” custom_link=”1″ button_link=”url:http%3A%2F%2Fvip-teltudlejning.dk%2Fgalleri%2F||” button_text=”klik her” button_bg=”#ffffff” button_txt=”#e06f0e” flip_type=”vertical_flip_top”]

REFERENCER

DIN EVENTPARTNER

En eventpartner er til dig der gerne vil have en total løsning til en fest eller event hvor du ikke behøver at bekymre dig om løse ender, eller at skulle holde kontakten til mange forskellige leverandører. Med os som event partner tager vi en snak om hvad du ønsker, og herefter får vi det til at ske. Det kan både være alt forarbejdet, men også at vi på dagen er til stede, og sikrer at det hele forløber som planlagt. Vi kan stå for en afgrænset del af arrangementet, men er også leveringsdygtige i kvalitets catering, personale, telte og tilbehør. Vi har samtidig et godt netværk, og ved derfor hvor vi skal henvende os, hvis du har et særligt ønske vi ikke selv kan levere. Vores team har mange års erfaring med planlægning og afholdelse af store begivenheder, og de står selvfølgelig også klar med råd og vejledning. Hvis dit firma er ved at planlægge den næste store begivenhed, så kontakt os endelig og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer til at gøre det hele mere overskueligt.

[bsf-info-box icon=”Defaults-glass” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#e06f0e” icon_animation=”rollIn” title=”START DIALOGEN I DAG” pos=”top”]

RING 70 20 51 01

[/bsf-info-box]
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.