festudlejning-lej-alt-din-fest

Bar

Vi har alt til din bar. Fadøl, køleskabe og m.m.

Borde og stole

Vi udlejer flotte borde og stole til din fest eller event.

Gulv

Vi leverer både scenegulv, dansegulv og gulv til salen.

Innerliner

Sæt et eksklusivt præg på teltet til din fest med innerliner

Møbler

Se udvalget af møbler til f.eks et lækkert loungemiljø.

Sikkerhed

Ved et større arrangement skal sikkerheden være i orden.

Toilet

Vi udlejer 3 slags mobiltoiletter til festen.

Varme

Udvalg så alle holder varmen under arrangementet.

Festudlejning

Søger du festudlejning af alt til festen i højeste kvalitet med personlig service og rimelige priser, er VIP Teltudlejning det rette valg. Hos VIP Teltudlejning, kan vi tilbyde Sjællands bedste festudlejning og udvalg i alt til festen.

Tilbud på festudlejning

Her får du festudlejning & mulighed for at leje alt til festen. Du kan f.eks. byde dine gæster velkommen til festen i store flotte telte, lade dem spise af smukt bestik og sølvtøj ved flotteste borde og stole. Specielle ønsker i festudlejning kan imødekommes. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle om dine ideer og behov for festudlejning. Herefter sammensætter vi et uforpligtende tilbud, som vi sender til din e-mail, så du i ro og mag kan tage stilling til vores forslag i festudlejning.

Her på siden kan se det store udvalg i festudlejning. Klik dig gennem udvalget og find alt til festen. Har du spørgsmål? Så ring gerne til.

Kontakt os gerne med specielle ønsker … Ring 70 20 51 01

Glas & bestik

Glas & bestik

Service skal ikke kun være smukt at se på, men også fungere. Glasset skal have en god balance, knivene skal være skarpe og skeerne må ikke være for store.
Alle detaljer er vigtige for at festen eller arrangementet bliver vurderet som vellykket. VIP Teltudlejnings udvalg af bestik og sølvtøj er nøje udvalgt efter kvalitet og design.

Duge & servietter

Duge & servietter

Menuen skal præsenteres så smukt og indbydende som muligt. Et elegant valg er altid et smukt hvidt bord med kraftige hvide stofduge og hvide kvalitetsservietter som arrangeres pænt ved hver kuvert. Vi arrangerer festudlejning over hele Sjælland med borddekorationer af sæsonens blomster og lys i en matchende farve.

Stole og borde

Stole og borde

Stolen er næsten det vigtigste af alt, når vi taler festudlejning. Den skal være behagelig at sidde på. Vores valg er faldet på den stol ,vi selv foretrækker, men som alt andet på siden kan særlige ønsker efterkommes.Vores borde har solide metalben som gør dem særdeles stabile og de findes i en rund, en ovale eller en rektangulær udgave. Vi indretter med den bordtyper der passer bedst til arrangementet men særlige ønsker kan også her efterkommes.

Jukeboks, slush ice mv.

Jukeboks, slush ice mv.

Alt til festen kan arrangeres: Blød bar med loungemøbler, Slush ice maskine eller jukebox. Musikanlægget indeholder over 1.600 dansevenlige musiknumre fra 60′erne frem til i dag – og med et godt mix mellem engelsk og dansk. På anlægget findes også musik til spisning, anledningsmusik og speciel dansemusik.

Alt i festudlejning

På trods af navnet, kan vi meget mere end teltudlejning og festudlejning. Vi har leveret alt til festen til store og små begivenheder landet over, hvor vi har stået for alt fra buffet, tilbehør og service til levering og opstilling af telte. Vi ønsker at du skal have frie hænder til at tage dig af gæsterne, underholdningen og hvad du ellers ønsker til din begivenhed.

Lej alt til festen

Foruden telte kan du leje lyskæder, serviceudlejning, pynt til borddækning, borde og stole og meget mere. Ønsker du at læse mere om vores sortiment inden for festudlejning og alt til festen, kan du downloade vores profilbrochure og prisliste her.

Kontakt os på telefon 7020 5101 for en uforpligtende snak om dine muligheder for festudlejning. Fortæl os lidt om dine tanker og ideer med festen, hvor mange gæster, du forventer og hvilke ting, du havde forestillet dig at skulle leje. Så sammensætter vi straks et tilbud, som er til at betale og du får nemt og enkelt kvalitets festudlejning og alt til din fest.

 • Lej borde og stole
 • Alt i serviceudlejning
 • Lys & Lamper
 • Møbler
 • Slush ice & Jukebox
 • Toiletter
 • Alt til baren
 • Varme

Stor erfaring med fest & event

Foruden privatarrangementer og firmafester har vi gennem årene også assisteret ved opsætning af telte m.m. til diverse festivaler, byfester og koncerter. Alt dette har givet os en viden og erfaring i festudlejning og alt til festen, som gør, at intet arrangement længere er for stort til os. Vi har bl.a. Danmarks største udvalg af festtelte, og vores festudlejning omfatter i dag alt til festen i service og bestik til de helt store arrangementer.

Med mange års erfaring inden for festudlejning og levering af udstyr til små og store fester samt events, kan vi desuden assistere dig i at træffe de rigtige valg i forbindelse med festudlejning. Teltstørrelse, antal borde og stole, indkøb af mad m.m. er ting, som vi hellere end gerne hjælper dig med at beregne, så du får alt til festen.

Vi ved, at der ved i forbindelse med planlægningen af ethvert arrangement opstår mange spørgsmål. De skal besvares og den lange huskeseddel skal udfyldes, hvad end det er for en lille eller stor gruppe gæster. Spørgsmål, som vi kva vores erfaring kan hjælpe dig med at finde svar på.

PERSONALE TIL FESTEN?

Har du brug for f.eks en tjener til din fest, hjælper vi også gerne med dét. Vi har et bredt netværk af tilkaldetjenere, som alle har erfaring med servering ved større selskaber. Om du skal have 50, 100 eller 500 gæster, finder vi helt sikkert en løsning, som passer til dit arrangement.

Benytter du dig ikke af vores øvrige tilbud om festudlejning, alt til festen og teltudlejning kan vi stadig sørge for personalet, hvis dette ønskes. Vores tjenere og serveringspersonale kan benyttes til alt til festen:

 • anretning af buffet
 • udskæring
 • udskænkning af velkomstdrinks,
 • i baren
 • eller til lignende opgaver.

Det er vigtigt, for både os og vores personale, at de konkrete arbejdsopgaver specificeres inden festen, således at der er styr på den enkelte medarbejders gøremål. Herved kan vi også finde de helt rette personer til netop dit arrangement.

START DIALOGEN I DAG

Sidder du og skal til at planlægge en fest eller et event, kan vi måske allerede i dag hjælpe dig på vej. Har du spørgsmål om festudlejning og alt til festen eller ønsker du blot at kende til de mange muligheder, kan du til enhver tid kontakte os.

KONTAKT OS
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.