mastetelt til festival

MASTETELTE TIL FESTIVAL OG FIRMAFEST

mastetelt
mastetelte

Mastetelte til festival og firmafester

Lej mastetelte til store begivenheder såsom festival, firmafest eller byfester. Mastetelte eller cirkustelte, som nogle kalder dem, egner sig perfekt til arrangementer, hvor der er behov for god plads i teltet.

Et mastetelt minder i udformning lidt om det traditionelle cirkustelt, og det skyldes naturligvis, at det monteres med master, som får det til at se fantastisk flot og festligt ud. Det er en god idé at afdække præcist det behov, som I har, så I får den bedst mulige løsning. Hos VIP Teltudlejning finder du Danmarks største leverandør i udlejning af mastetelte.

Teltene fås i mange forskellige størrelser, og hvor I kan vælge eller fravælge vinduer. Vi tilpasser til lige dine ønsker. Alle vores telte, store som små er certificerede og brandgodkendt af myndighederne. Hvor myndighederne kræver det, følger der sikkerhedsudstyr med teltet, såsom

UD lamper, paniklys og brandsprøjter. Overlad det trygt til os, vi har styr på alle regler omkring opsætning af telte. Alle vores mastetelte kan opsættes i forskellige længder og kan også kobles sammen. Så har du, på f.eks. din festival, brug for forskellige størrelser telte kan du få næsten den størrelse du ønsker.

blank

teltudlejning_certificering

Alle vores mastetelt er certificeret. Klik på ikonet for at se certificering.

vip teltudlejning logo

Download pakke med højdemål. Klik på logo for download.

Galleri af mastetelte

Se her et lille udsnit af billeder med mastetelte. Nedenstående billeder er bl.a. fra Ringsted festival 2017

1 mast 2 master 3 master 4 master 5 master
1 mast Ø 25  25×40 m.  25×55 m.  25×70 m.
1 mast Ø 30  30×45 m.  30×60 m.  30×75 m.  30×90 m.

 

4 master 6 master 8 master 10 master
2 master 45×45 m. 45×60  m. 45×75 m. 45×90 m.

Perfekte mastetelte til koncerter og store begivenheder

Mastetelte er oftest anvendt ved større begivenheder, hvor man skal bruge mange kvadratmeter. Du ser oftest mastetelte på festivaller og dyrskuer, hvor der er behov for plads til både scene, bar og mange mennesker. Det er en meget elegant og funktionel telttype, som passer til de fleste events. Cirkustelte og mastetelte egner sig godt til større arrangementer, men er samtidig en fleksibel telttype, der kan opsættes i mange forskellige størrelser og til alle typer events.

Mastetelte til et hver formål

Et mastetelt er det oplagte valg, uanset om I skal bruge et telt til en privatfest, udstilling på messe eller til den store festival. Virksomheder bruger ofte cirkustelte når der er jubilæer, personalefester og events. Du kan endvidere leje mindre telte til f.eks. garderobe, anrettetelt eller VIP lounge. VIP Teltudlejning er din ekspert når det gælder telte.

VIP Teltudlejning har leveret mastetelt / cirkustelt igennem 10 år til bl.a.

Dyrskuer · Musikfestivaler · Firmafester · Håndværkermesser · Torvedage · Byfester

lej_borde_stole
bryllup_i_telt-1

Få et tilbud på leje af mastetelte / cirkustelt

Lej mastetelt til større arrangementer og få en skræddersyet løsning, der passer til dit event. Vi har over 10 års erfaring med teltopsætning til alt lige fra barnedåb, byfester til store dyrskuer og festivaller landet over.

Her på siden kan du se størrelserne på vores mastetelt / cirkustelt, herunder deres kapacitet. Men har du lige brug for en samtale om mulighederne for at leje store telte, herunder borde og stole, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at booke et møde med vores eksperter.

​Kontakt VIP Teltudlejning på telefon 7020 5101, eller brug vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om priser og størrelser på vores telte.

[ccf_form id=”16170″]

Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.