OM VIP TELTUDLEJNING

Vip Teltudlejning er skabt med en vision om at blive stedet hvor du kan få alt til festen. Her er muligheden for at få lækre kvalitetstelte indeholdende brugbart og flot tilbehør, kombineret med mad der løfter catering konceptet adskillige niveauer op. Når vi siger alt til festen, mener vi alt til festen. Du kan faktisk ringe med et tidspunkt og en dato for hvornår festen ønskes afholdt også klarer vi resten. De fleste vil dog gerne have en finger med i spillet omkring hvad ’alt til festen’ skal indeholde.

Det er ofte nogle af livets store begivenheden man fejer når man holder fest. Hos Vip Teltudlejning ved vi derfor hvor vigtigt det er at skabe en god kontakt og dermed tillid så arrangøren af festen med ro i sindet kan koncentrere sig om planlægningen af de små detaljer der gør hele forskellen.

ANMELDELSER

Som altid kan du give din vurdering eller læse om anmeldelser om VIP Teltudlejning. For at vi kan blive bedre, og give kunder den bedste oplevelse, når der handles med VIP teltudlejning, kan du give din mening til kende via trustpilot. Vi sætter stor pris på alt ris og ros. Du finder os på trustpilot her

4 GRUNDE TIL AT VÆLGE VIP TELTUDLEJNING

TEAMET BAG

VIP Teltudlejning består af et kompetent team med stor erfaring inden for festudlejning. Tøv ikke med at spørge til råds.

PRISEN

Hos VIP Teltudlejning finder du danmarks bedste priser på telt og festudlejning. Få hurtigt et uforpligtende tilbud.

ALT TIL FESTEN

Vi kan levere alt til din fest eller event. Hos VIP Teltudlejning får du en alt i én løsning. Vi er din eventpartner fra start til slut.

KVALITET

Udvalget af service er nøje udvalgt efter kvalitet og design. Flotte og moderne hvide telte. Tüv godkendte telte fra teltleverandør Roder HTS

Målsætning

Vision

Vision

Det skal være hurtigt, nemt og enkelt for dig som arrangør, at få et overblik over økonomien for dit arrangent

Sikkerhed

Vi har som de eneste i Danmark kun TÜV godekndte telte som leveres af europas største teltleverandør Roder HTS

Værdier

Værdier

Kvalitet og æstestik er vigtigt for os og vi stræber efter at indarbejde det i alt hvad vi gør

Erfaring

Vores erfaring med arrangere festlige events af alle størrelser og typer er stor og varieret

REFERENCER

EJER MICHAEL HØRLYCK

Basen omkring Vip Teltudlejnings løsninger ligger hos ejer og køkkenchef Michael Hørlyck. Efter at have stået i lære hos Nikolej Kirk, og en svendeprøve med bronzemedalje, har Michael som udlært kok fulgt med Nikolej Kirk til restaurant Formel B. Derefter er det også blevet til tid på VB Square,Kommandanten og La Petit Bourgogne. Herefter blev drømmen om at have sit eget til virkelighed i Ringsted. Med et koncept om tilgængelig dansk/fransk gastronomi har Restaurant Kokken og Tyren forlængst etableret sig med en stor tilbagevendende kundeskare. Det er det koncept Michael nu har taget med i sit firma Vip Teltudlejning, efter at have oplevet en stor efterspørgsel på nogen der kan levere alt til festen. Selvom maden nu tit laves i en noget større målestok, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.Bestiller du vores røgede laks til 200 personer er den stadig altid hjemmerøget i restauranten. På samme måde er alt andet lavet fra bunden. Øjet for detaljer og den gode smag der er udviklet over mange år i et gourmet køkken, har Michael taget med over i Vip teltudlejning. Her er der heller ikke gået på kompromis med kvaliteten af nogen ting.

  • teltudlejning og alt til festen
  • vip catering
  • lej alt til festen
  • kontakt vip teltudlejning
  • lej borde og stole
  • telt fra vip-teltudlejning
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.