MAIL@VIP-TELTUDLEJNING.DK    / 70 20 51 01

Kontakt VIP Teltudlejning

Her på siden finder du alle nødvendige kontakt oplysninger. Send os en e-mail, ring til os eller brug kontakt formularen,så ringer vi dig op og får en snak om, hvordan I kan få en vellykket fest eller event. Du skal være velkommen til at ringe til os på stort set alle tider af døgnet, og lad os hjælpe dig med at få den rette levering til dit arrangement.

Vores mål er altid at vende tilbage til dig hurtigst muligt. I højsæsonen (marts-oktober) kan vi ikke garantere hurtig tilbagemelding grundet travlhed. Send os en mail og vi vender hurtigst muligt tilbage. Vores telefon er åben alle ugens dage og tøv ikke med at tage kontakt.

OBS: Ønsker du at bestille, må du meget gerne blot sende os en mail, med lidt info om dit arrangement og hvad du godt kunne tænke dig. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på dit arrangement.

MAIL@VIP-TELTUDLEJNING.DK

_______________________

TLF: 70205101

teltudlejning og festudlejning

SEND EN BESKED

Kontakt
blank

VI HØRER GERNE FRA DIG

HER BOR VI

Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.