festtelt
telt fra vip-teltudlejning
lej telt til messe

Lej festtelt til din fest

VIP Teltudlejning tilbyder et varieret sortiment af modulopbyggede festtelte, hvilket betyder, at de kan sammensættes frit efter ønske, så den plads, der er til rådighed, udnyttes maksimalt. Vores festtelte kan lejes med eller uden gulv.

En standardopstilling vil typisk være med vinduer på to sider, fordelt på langsiden og den ene ende og to helt hvide sider uden vinduer. Men alle opstillinger kan lade sig gøre. Alle festtelte har to ind/udgange som også kan udbygges med for eksempel garderobe og vindfang.

Vores priser for teltudlejning er baseret på en lejeperiode på 3 til 4 dage, inkl. opsætning og nedtagning. Holdes dit event eller firmafest en lørdag, sætter vi normalt festteltet op senest torsdag aften og tager det ned mandag/tirsdag.

For at opsætningen kan foregå så hurtigt og problemfrit som muligt, skal der stilles en mand til rådighed for vores montagehold.

Festteltets størrelse: Vi anbefaler generelt min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1,5 m2, hvis festen er med musik og dans. Se vores priser som giver dig et hurtigt overblik over økonomien ved leje af festtelt, når budgettet skal lægges.

festtelt

Kombiner efter behov

Dit festtelt behøver ikke nødvendigvis kun at være rundt eller firkantet. Vores festtelte kan kombineres, så du kan have en runding i den ene ende af festteltet, bygge længer ud fra et centrum eller kombinere et rundt festtelt med en lang gang. Det er op til dig.

Tilladelser, forsikring og transport

Som hovedregel kræves tilladelse fra den lokale beredskabschef, hvis mere end 150 personer skal opholde sig i festteltet på en gang. Du har som lejer det fulde ansvar for det lejede materiel i hele opstillingstiden. En forsikring tegnes mod en præmie på 12 % af totalbeløbet. Forsikringen dækker transport- , storm- og brandskader. Lejer hæfter for det lejede ved bortkomst eller andre skader.

Sikkerhed

Vi har som en af de eneste i Danmark kun tüv godkendte festtelte, som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Hos VIP Teltudlejning går vi 110% op i sikkerhed. Vi sørger altid for, at dine gæster føler sig trygge, og vores festtelte er opsat sikkert og holdbart.

Festtelt som du ønsker det

Lej standard festtelt

partytelt festtelt VIP Teltudlejning

Pænt og klassisk festtelt i hvid dug med plastvinduer med rundet top. Modulbredden kan leveres i 6, 9, 12 eller 15 meter, og minimum teltlængde er den samme som modulbredden. Længden udvides med moduler af 3 meter efter behov. Denne model, der har en modulbredde på 3 meter og en minimum teltlængde på 3 meter, kan udvides med moduler af 3 meter i det uendelige. Det gør denne type festtelt velegnet som gangareal, køkkentelt, garderobe eller tilsvarende.

Lej Pagode / spidstelt

pagodetelt

Denne type festtelte er velegnet som stande eller boder til events eller arrangementer som fx sportsarrangementer, messer og lignende. festteltene er også velegnede til sommerfester af mere uhøjtidelig karakter og større arrangementer med flere festtelte fordelt over et stort areal fx med åbne sider til skyggefulde siddepladser. Fås i flere størrelser og typer op til 20 meters bredde, både med og uden gulv. Teltene kan også leveres med faste vægge.

VIP Teltudlejning har leveret festtelte igennem 20 år til bl.a.

Bryllup · konfirmation · Firmafester · barnedåb · events · Byfester

Få et tilbud på leje af festtelt

Lej festtelt til de store dage og få en skræddersyet løsning, der passer til din fest. Vi har over 15 års erfaring med teltopsætning til alt lige fra barnedåb, bryllup, byfester til store dyrskuer og festivaller landet over.

​Kontakt VIP Teltudlejning på telefon 7020 5101, eller brug vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om priser og størrelser på vores festtelte.

Her kan du skrive hvad du har af ønsker og behov til festen. Ønsker du at leje telt? Mad til festen? Leje borde/ stole / duge osv. Og du kan skrive hvis du har nøgle spørgsmål.
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.