festtelt
telt fra vip-teltudlejning
lej telt til messe

FESTTELTE – KOMBINÉR EFTER BEHOV

Store telte

Hos Vip-Teltudlejning kan du få teltet i næsten den størrelse du ønsker. Vi tilbyder op til 20 m i bredden! Læs mere

Partytelt

Lej et partytelt til din næste fest. Vi tilbyder forskellige bredder og du kan kombinere telte efter ønske.

Pagodetelt

Flotte pagodetelte til f.eks. messe, festival indgangsparti eller events. Se billeder og prisliste

Om festtelte

VIP Teltudlejning tilbyder et varieret sortiment af modulopbyggede festtelte, hvilket betyder, at de kan sammensættes frit efter ønske, så den plads, der er til rådighed, udnyttes maksimalt. Vores festtelte kan lejes med eller uden gulv. En standardopstilling vil typisk være med vinduer på to sider, fordelt på langsiden og den ene ende og to helt hvide sider uden vinduer. Men alle opstillinger kan lade sig gøre. Alle festtelte har to ind/udgange som også kan udbygges med for eksempel garderobe og vindfang.

Vores priser for teltudlejning er baseret på en lejeperiode på 3 til 4 dage, inkl. opsætning og nedtagning. Holdes dit event eller firmafest en lørdag, sætter vi normalt festteltet op senest torsdag aften og tager det ned mandag/tirsdag. For at opsætningen kan foregå så hurtigt og problemfrit som muligt, skal der stilles en mand til rådighed for vores montagehold.

Festteltets størrelse: Vi anbefaler generelt min. 1 m2 pr. person ved spisning og 1,5 m2, hvis festen er med musik og dans. Se vores priser som giver dig et hurtigt overblik over økonomien ved leje af festtelt, når budgettet skal lægges.

Kombiner efter behov

Dit festtelt behøver ikke nødvendigvis kun at være rundt eller firkantet. Vores festtelte kan kombineres, så du kan have en runding i den ene ende af festteltet, bygge længer ud fra et centrum eller kombinere et rundt festtelt med en lang gang. Det er op til dig.

Tilladelser, forsikring og transport

Som hovedregel kræves tilladelse fra den lokale beredskabschef, hvis mere end 150 personer skal opholde sig i festteltet på en gang. Du har som lejer det fulde ansvar for det lejede materiel i hele opstillingstiden. En forsikring tegnes mod en præmie på 12 % af totalbeløbet. Forsikringen dækker transport- , storm- og brandskader. Lejer hæfter for det lejede ved bortkomst eller andre skader.

Sikkerhed

Vi har som en af de eneste i Danmark kun tüv godkendte festtelte, som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Hos VIP Teltudlejning går vi 110% op i sikkerhed. Vi sørger altid for, at dine gæster føler sig trygge, og vores festtelte er opsat sikkert og holdbart.

FESTTELT SOM DU ØNSKER

teltudlejning rundt telt

Rundt festtelt

Et festtelt eller partytelt behøver ikke altid være firkantet. Festtelte kan leveres i stort set alle former og størrelser. For eksemppel rundt med en diameter fra 10 helt op til 30 meter. Med en løsning fra VIP Teltudlejning kan du kombinere teltene efter behov. Runde festtelte bliver dog ikke anvendt så meget, så ønsker du et rundt festtelt, skal du tage kontakt til os, så vi kan finde en løsning, der passer til dine behov.

teltudlejning og alt til festen

Standard festtelt

Pænt og klassisk festtelt i hvid dug med plastvinduer med rundet top. Modulbredden kan leveres i 6, 9, 12 eller 15 meter, og minimum teltlængde er den samme som modulbredden. Længden udvides med moduler af 3 meter efter behov. Denne model, der har en modulbredde på 3 meter og en minimum teltlængde på 3 meter, kan udvides med moduler af 3 meter i det uendelige. Det gør denne type festtelt velegnet som gangareal, køkkentelt, garderobe eller tilsvarende.

pagodetelt

Pagode / spidstelt

Denne type festtelte er velegnet som stande eller boder til events eller arrangementer som fx sportsarrangementer, messer og lignende. festteltene er også velegnede til sommerfester af mere uhøjtidelig karakter og større arrangementer med flere festtelte fordelt over et stort areal fx med åbne sider til skyggefulde siddepladser. Fås i flere størrelser og typer op til 20 meters bredde, både med og uden gulv. Teltene kan også leveres med faste vægge.

Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.