teltudlejning roskilde

Teltudlejning Roskilde

Har du brug for det helt rigtige telt, til at holde en stor begivenhed i, hvad enten det er en fest eller et andet arrangement i Roskilde eller Roskilde omegn? -Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos VIP Teltudlejning udlejer og opsætter vi nemlig hvert år masser af telte med vores teltudlejning i det midtsjællandske. Vi er lokalkendte og sætter hvert år mere end 25.000 m2 telte op i Roskilde og de nærliggende områder og byer.

Vi har base og lager i Ringsted, som ligger centralt på Sjælland, så vi kan være i Roskilde på små 45 minutter, med jeres teltløsning og hjælpe med at sætte op og gøre det klar til den store fest.

Kontakt os i dag på tlf: 70 20 51 01 for et uforpligtende tilbud!

 

Hvad er prisen for at få leveret telte til Roskilde?

Prisen for leje af festtelte og andet tilbehør er fast, mens prisen på levering varierer alt efter, hvad og hvor meget der skal leveres.

Vi informerer altid om prisen for leveringsomkostningerne, når du bestiller et uforpligtende tilbud på en løsning til din fest eller arrangement. Du kan få et hurtigt indtryk af priser for telt- og festudlejning i Roskilder under priser

Hvis du gør brug af vores kontaktformular, får du et overblik over, hvad den endelige pris bliver for lige præcis dit arrangement.

Vi kan vi nemt og billigt levere løsninger til Roskilde, så kontakt os med det samme på tlf: 70 20 51 01 for et uforpligtende tilbud.

roskilde teltudlejning bryllup
telt udlejning roskilde dyrskue

Teltudlejning til Roskilde Festival

Vi er specialister i at sætte telte op til store arrangementer som fx Roskilde Festival.

VIP Teltudlejning er mangeårig leverandør af diverse telte på den legendariske festival til blandt andet boder og stande og flere forskellige andre slags telte. For os er der altid en stor glæde og fornøjelse forbundet med at bidrage til at gøre Roskilde Festival til en god oplevelse med vores teltudlejning og festudlejning.

På festivalen kan bl.a. Meyers Køkken nævnes som én af dem, der har gjort brug af og været glade for vores teltudlejning.

VIP teltudlejning kan udforme den mest optimale løsning, for jer, hvis I står for at skulle arrangere telte til en byfest, firmafest eller lignende i Roskilde.

Vi har en Youtube kanal, hvor du fx kan se, hvordan det går for sig, når vi leverer telte, eller hvordan det så ud, da vi satte 2000 m2 telte op til en kæmpe fest i Nordsjælland.

Til enhver anledning i Roskilde

Når vi leverer telte og festudlejning i Roskilde kan det være til næsten hvilket som helst arrangement. VIP Teltudlejning leverer totalløsninger inden for mange typer af arrangementer. Det kan være alt lige fra:

  • Messer
  • Festivaler
  • Dyrskue
  • Bryllup
  • Konfirmation
  • Firmafester
  • Fødselsdage.

Gennem tiden har vi leveret løsninger til backstage på Roskilde Festival, Covid-19 Testcentre på RUC, telte til Store Hestedag, telt og madboder på Roskilde dyrskue og ikke mindst massevis af privat arrangementer i Roskilde og megen.

Så skal du holde din fest eller et specielt arrangement i Roskilde, så er VIP Teltudlejning din ekspert i teltudlejning og fester. Vi leverer naturligvis også til resten af Sjælland, på Fyn og i Jylland. Hos VIP Teltudlejning kan næsten alt lade sig gøre og vi leverer gerne teltudlejning eller festudlejning uanset hvor i landet du befinder dig.

Recent Posts
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

0
teltudlejning sjælland