Teltudlejning Sjælland

Søger du teltudlejning på Sjælland, så er du landet på den rigtige side. VIP Teltudlejning leverer hvert år massevis af løsninger med teltudlejning på Sjælland. Vi har lavet en infografik der illustrere hvor mange m2 telte vi i gennemsnit hvert år sætter på på Sjælland. Teltudlejning Sjælland er vores primære leveringssted. Vi sætter naturligvis gerne festtelte op i hele landet. Vores hovedlager er placeret i hjertet af Sjælland, nemlig i Ringsted. Hvilket betyder, vi nemt og billigt kan levere løsninger til hele Sjælland. Så skal du bruge teltudlejning og har brug for levering at f.eks pagode eller festtelt, ja så kan vi levere uanset om du bor i Nordsjælland, Roskilde, Slagelse eller Vordingborg.

Som det ses på infografikken leverer vi hovedsageligt løsninger på:

 • Midtsjælland
 • Roskilde området
 • København
 • Nordsjælland

Hvad koster det så at få leveret et telt? Prisen for festtelte osv. er fast. Det der kan svinge er prisen på levering. Når du bestiller et ufopligtende tilbud på et løsning til din fest, så vil vi altid skrive hvad prisen for leveringsomkosningerne. Benytter du dig af vores kontaktformular kan du nemt få et indblik i hvad det koster for en løsning til netop dit arrangement.

Telt til enhver anledning

Når vi leverer teltudlejning på Sjælland kan det være til næsten hvilket som helst arrangement. VIP Teltudlejning leverer totalløsninger inden for mange typer af arrangementer. Det kan være alt lige fra:

 • Messer
 • Festivaler
 • Dyrskue
 • Bryllup
 • Konfirmation
 • Firmafester
 • Fødselsdage.

Så skal du holde din fest eller et specielt arrangement på Sjælland, så er VIP Teltudlejning din ekspert i teltudlejning på Sjælland. Vi leverer naturligvis også på Fyn og i Jylland. Sidste år levererede vi f.eks. messetelte for Carl Ras i Jylland. Så det ene udelukker ikke det andet. Hos VIP Teltudlejning kan næsten alt lade sig gøre og vi leverer gerne teltudlejning eller festudlejning uanset hvor i landet du befinder dig.

Telte til Roskilde festival

Hvert år leverer VIP Teltudlejning telte til diverse stande, boder osv. til Roskilde Festivalen. Det er for en fornøjelse at bridrage til sommerens festivaler med vores teltudlejning og festudlejning. På Roskilde festivalen har bl.a. Meyers Køkken benyttet sig af vores løsninger indenfor teltudlejning. VIP teltudlejning kan sammensætte lige præcis den løsning du kan have brug for når der skal være festival som f.eks. i Roskilde. På vores youtube kanal kan du se hvordan hvordan det ser ud når vi leverer telte til Roskilde festival eller en video fra da vi var i Nordsjælland og sætte 2000 m2 telte op til en kæmpe fest.

Opsætning af telte

I videoen her kan du se hvordan vi sætter vores pagodetelte op. En sjov lille video,hvor tempoet er sat lidt i vejeret. Det tager normalt omkring 20 min at sætte et pagode telt op. Videoen er optaget, da vi satte ca. 3000 m2 telte op på Gladsaxedagen i sommeren 2015. Gladsaxe dagen var bare en af de steder hvor vi kom forbi med vores teltudlejning på Sjælland. På vores youtubekanal kan de se du blandt andet se denne video om teltudlejning sjælland, men også mange andre der viser, hvad du får når du bestiller teltudlejning eller festudlejning.

Recent Posts
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

bryllup i telt