VIP teltudlejning har i gennem flere år haft et samarbejde med Ringsted festival. I år, til Ringsted festival 2015, stod vip teltudlejning for, lounge området hvor at man skulle have et vip kort for at komme der ind! Vip loungen lå oven på TMS baren.

Teltet var meget fint og var pyntet med lyskeder rundt omkring i hjørnerne og havde de smukkeste lamper med små lysbolde indeni. Teltet var pladserét perfekt! Du havde hele udsigten over Ringsted festival, og når du stod deroppe og kiggede ud over TMS baren havde du, den bedste udsigt til anlægsscenen som var den scene hvor alle store kunstnerne optrådte.

VIP teltudlejning har kæmpe succes med alle de mange telte de har sat op rundt omkring til Ringsted festival gennem de år de har haft samarbejde kørende! Det er alt fra firmatelte til det store telt der bliver kaldt for den “irske stue”. Så skal du have en stand eller et telt på ringsted festival er VIP teltudlejning stedet at gå til.

Ringsted festival åbnede kl 12.00 hver dag og sluttede kl 01.30 alt afhængig af hvor lang sceneshowet fra kunstneren var! Vi glæder os til at vende tilbage i 2016 med nye sjove telt koncepter.

Vil du læse mere om vores teltudlejning og forskellige festtelte så gå til forsiden. 

Ringstedfestival-CMYK
lej festivaltelt
teltudlejning festival
Recent Posts
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

festteltteltudlejning infografik