Infografik på VIP Teltudlejning

Teltudlejning og fest behøver ikke at være en besværlig og bøvlet proces. Bestiller du f.eks en totalløsning, har du én kontaktperson gennem hele processen. Vi har udviklet denne infografik der tager dig på en rejse gennem oplevelsen med VIP teltudlejning. Hos VIP Teltudlejning vil vi gerne gøre det så nemt for dig som kunde at holde fest. Så vælger du en løsning med leje af festfest, catering, serviceudlejning, leje af borde og stole eller andet fra vores store katalog, viser vi dig her et bud på hvordan sådan en rejse gennem en vores virksomhed kan se ud.

Denne infografik viser 10 simple skridt til en succesfuld fest og oplevelse. Den omhandler processen fra du kigger på forsiden om hvad vi generelt kan gøre for netop dig, til hvordan du bestiller ved at maile os dine ønsker om festudlejning- videre til at vælge catering fra vores egen restaurant kokken og tyren i Ringsted. Direktør Michael Hørlyck er oprindeligt uddannet kok og har taget et gourmet to go koncept med videre. Infografikken den illustrerer også hvordan og hvornår vi opsætter og henter de udleje materialer. Når du bestiller et festtelt fra VIP teltudlejning sørger vi altid for opsætning og nedtagning af det lejede telt. Vi håber at du får lettere ved at gå din fest i møde, ved at få overblikket over processen med VIP teltudlejning som din expert, når du skal holde den store fest. Skulle du have yderligere spørgsmål om teltudlejning eller catering til festen så er du naturligvis , som altid, velkommen til at sende os en mail, skrive i beskedformularen eller ringe til os.

VIP teltudlejning – din expert i

  • teltudlejning
  • catering
  • festudlejning
  • events

Vil du læse meget mere om hvad vi kan tilbyde dig inden for telt og festudlejning til private og virksomheder, kan du læse meget mere her.  Og husk vi er ikke længere væk end et opkald eller mail. Du vil altid kunne modtage et uforpligtende tilbud på telt og festudlejning.

Kender du en der der skal holde fest i telt og måske kunne bruge denne infografik? Så kan du nemt dele denne artikel ved at klikke på del ikonet i højre side oppe i toppen. Tak fordi du læste med.

Recent Posts
Kontakt VIP Teltudlejning

Skriv gerne en mail til os med ønsker til dit arrangement eller for et uforpligtende tilbud på teltudlejning og alt til festen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

teltudlejning festivalbryllup i telt